Over ons

 

Wat we doen

 

Onze missie is ontwikkeling mogelijk maken. DOm ontwikkeling mogelijk te maken investeren we tijd, geld en kennis in ontwikkelingsprojecten die met kinderen werken. Omdat wij geloven dat elk kind uniek is en mogelijkheden heeft! Om ontwikkeling mogelijk te maken investeren we tijd, geld en kennis in ontwikkelingsprojecten die met kinderen werken. Omdat wij geloven dat elk kind uniek is en mogelijkheden heeit doen we door financiële en praktische mogelijkheden te bieden aan kleine, innovatieve ontwikkelingsprojecten. We kiezen voor partnerschappen met projecten die focussen op een positieve verandering in de levens van gemarginaliseerde kinderen. Deze projecten stellen zich ten doel kinderen integrale zorg te bieden, de mogelijkheid te geven hun talenten te ontwikkelen en hen verantwoordelijk te maken voor hun eigen ontwikkeling en die van hun omgeving.

 

We bouwen aan een netwerk dat bestaat uit de overheid, bedrijven en kennisinstituten. Deze organisaties maken het voor ons mogelijk effectieve en betrouwbare relaties te ontwikkelen met onze NGO Partners.

 

Kortom, Jars of Clay Foundation is financieel en adviserend partner van innovatieve ontwikkelingsprojecten om een positieve verandering te bewerkstelligen in de levens van kansarme kinderen.

 

Waarom we het doen

 

Wij willen ontwikkeling mogelijk maken omdat we geloven dat elk kind uniek is en mogelijkheden heeft! Lees hier waarom kinderen de focus van ontwikkeling zijn (Engels). 

 

Lees hier meer over het ontstaan en de achtergrond van Jars of Clay Foundation. Ons strategisch plan voor 2016-2020 staat hier.

 

Maak je gift over op IBAN nummer NL14 RABO 0140 9246 04 o.v.v. het project waarvoor je gift bestemd is of 'algemeen'. Jars of Clay Foundation heeft de ANBI status en daarom zijn je giften aftrekbaar op de belasting. Hartelijk dank!